Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

3 hour Meditation

July 27 @ 6:00 pm - 9:00 pm

Free

This special evening drop-in meditation is open to all. Join in the powerful dynamic of group meditations in a longer 3-hour meditation.

Take this special opportunity to go deeper into your practices. Bring your gear or borrow a chair. Come and add your light to the group.

MEDITATION SCHEDULE
6pm Opening prayer, chanting (15 min.)
6:15pm Meditation (20 min.)
6:35pm Chanting break—good time to enter or leave (10 min.)
6:45pm Meditation (90 min.)
8:15pm Chanting break (15 min.)
8:30pm Meditation (20 min.)
8:50pm Chant & Healing Prayers

3 hour Meditation

Details

Date:
July 27
Time:
6:00 pm - 9:00 pm
Cost:
Free
Event Tags:
Website:
https://anandaportland.org/event/3-hour-meditation-monthly-2/2018-07-27/

Organizer

Ananda Portland
Website:
anandaportland.org

Venue

Ananda Meditation Temple
23305 Bothell Everett Highway
Bothel, WA 98021 United States
+ Google Map
Phone:
425 806 3700
Website:
http://www.anandawashington.org/ai1ec_event/resonate-with-inspiration/?instance_id=